Schrijfcoaching voor ondernemers, vakexperts en onderzoekers

Minder worstelen met schrijven 1-op-1-coaching
Minder worstelen met schrijven

Je wil meer in een flow schrijven, met minder ‘strijd’ en zonder drempels waar je steeds overheen moet. Voor ondernemers, onderzoekers en ieder ander die schrijft voor zijn of haar werk en daar steeds tegenop ziet. 

Scherp Zakelijk Schrijven 1-op-1 coaching
Scherp Zakelijk Schrijven

Het ene moment kort en bondig en dan weer eindeloos uitgebreid. Het ene moment verrassend tot in je tenen, het andere moment best wel saai. Jij weet straks hoe je de lezer op het puntje van haar stoel krijgt en hoe je hem weer verliest. Zin in? 

Je natuurlijke schrijfstijl 1-op-1-coaching
Je natuurlijke schrijfstijl

Jij wil je natuurlijke schrijfstijl ontdekken. Een die echt bij jou hoort, wellicht subtiel als het gaat om rapporten of memo's, of heel herkenbaar voor je blogs, posts voor social media en website. 

Schrijven finetunen Maatwerk
Schrijven finetunen

Je wil weten of je tekst goed genoeg is. Waar verbetering mogelijk is en hoe je dat voor elkaar krijgt. Of je wil overleggen over de beste insteek. Sparren met iemand die vooraf of tijdens het schrijven met je meedenkt. Wat ook kan: de materie die jij alleen of met anderen tot een rapport wil maken is flink complex. Daarvoor zoek je professionele begeleiding . 

Laat je tekst schrijven Maatwerk
Laat je tekst schrijven

Natuurlijk wil je jouw kennis en verhalen op schrift (scherm) stellen. Maar niet zelf. Je vertrouwt dat graag toe aan iemand die je dat werk uit handen neemt, met je meedenkt en ook wel een tikkeltje eigenwijs is. Dus. Juist daarom. Voor de hele tekstproductie tot aan publicatie.